De beste bloggene for restaurantanbefalinger

Er du på utkikk etter en god restaurant? Da kan det være en god idé å sjekke en av de mange populære matbloggene i Norge. Slike blogger blir bare flere og flere, og man kan nesten miste litt oversikten over hvilke blogger man bør lese og hvilke blogger man bør hoppe over. Men er det et stort utvalg av tips man er ute etter, bør man kanskje heller se til sider slik som Yelp eller Tripadvisor. Ønsker man derimot lengre tekster og fine bilder, er det kun matblogger som gjelder.

shutterstock_282446912De beste matbloggene

Så hvilke matblogger er de beste av de beste? Du kommer selvsagt ikke utenom janovebrenden.no, men Norges store foodie-konge heter Anders Husa. På bloggen til Anders Husa kan du lese om de beste restaurantene i Norden. Men alle har ikke råd til å spise på restauranter som Noma og Maaemo, og Husa er klar over dette, derfor tipser han også om gode nabolagsrestauranter som er snillere mot lommeboka. Julies Matblogg er også en blogg som fortjener å nevnes, her kan du både finne gode oppskrifter, samt anbefalinger av restauranter og andre reisetips. Husk å beske bloggene ofte for de aller siste tipsene.

Mindre kjente blogger

Man kan også finne gode restaurantanbefalinger på mindre kjente blogger, eller hos bloggere som egentlig skriver om noe annet. Et eksempel på dette er Maja Hattvang som har en moteblogg, men likevel poster hun ofte om restaurantbesøk. Kanskje fordi hun blogger på samme plattform som Julies Matblogg? Lars Spiser er en annen fin blogg man kan besøke hvis man ønsker restauranttips i hovedstaden. Til slutt bør det nevnes at man også bør følge disse bloggerne på Instagram, her tipses det ofte om helt nye restauranter før de når bloggen, slik at du kan oppdage dem før alle andre …